fredag 9. august 2013

På vei nordover i Tyskland

Onsdagen brukte vi på bytur ( les, butikktur i Köln ), før vi på kvelden kjørte videre nordover. Vi overnattet ved en koselig marina i en liten by mellom Köln og Hannover. Torsdag morgen fortsatte turen nordover. På veien planla vi et besøk på en større butikk med campingutstyr. (For at mannen også skulle få noen interessante butikkbesøk.) Denne campingbutikken hadde svært liten parkeringsplass, og på vei ut herfra sneiet vi borti en gammel BMW som tilhørte en av betjeningen i butikken. Kjedelig sak som la en demper på humøret. Vi venter i spenning på taksering av skaden. Bobilen fikk kun et knust sidelys.

Humøret steg betraktelig da vi fikk telefon fra vår eldste sønn som meddelte at han og kjæresten hadde forlovet seg :-)

Vi fant en stoppeplass ved et hotell, der opplegget var at betaling for oppholdet ble trukket fra på en ev. restaurant-regning. Vi endte opp med særdeles god middag og dessert her og fant ut at vi hadde mye å feire 8. august: Forlovelse, 30 års ansettelese i Aker ++. Alltid noe som kan feires.

Fredag var målet Flensburg med en god stopp midt på dagen. Heidi registrerte et skilt med Outlet før Hamburg, så vi måtte søke opp neste Outlet på reisen og er nå i Neumünster på en større Outlet før vi ender i Flensburg. Vi har hatt en runde sammen, spist sandwich på et bakeri og hatt kaffe og kaker på Starbucks, før mannen installerte seg utenfor bobilen med nytt Aftenblad (elektronisk nedlastet på iPad vha wifi på Starbucks) og solstol, mens fruen løfter på nye kleshengere.
Været er fortsatt strålende, med litt kaldere netter enn vi har vært vant med på en stund, men det er bare friskt og en grei forberedelse på været hjemme.






- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Oderstraße,Neumünster,Tyskland

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar