fredag 19. juli 2013

Torsdag Amsterdam

Etter en god natts søvn på Amsterdam City Camp tok vi syklene og fant båten over til sentrum. To passasjerbåter gikk i skytteltrafikk de 8-900 meterne over sundet. Det var gående, syklende og mopeder som ble tatt over.
Imponerende sykkelby forrresten, Amsterdam. Sykkelveier, parkeringhus for sykler og tusenvis av syklister på typiske bysykler. Vi skilte oss litt ut med våre "fremoverlente" sykler.

Amsterdam var en flott by, mest pga av alle kanalene. Vi tok en 2 timers kanaltur og fikk sett mesteparten av byen. Det var varmt, så godt når båten kom ut i mer åpne områder og vi fikk litt vind. Masse husbåter lå langst kanalene. Mange som hadde skaffet seg et flyttbart hjem på denne måten.

Utenom båtturen syklet og spaserte vi litt rundt i byen. Gikk også gjennom Red Light District hvor damene stod i vinduene og dørene og bød seg frem selv om det var midt på dagen.

Oppsummert var Amsterdam en flott opplevelse, men dog ikke øverst på lista over byer vi må tilbake til....

Etter litt mat og avslapping ved bilen, tok vi videre et par timer og ligger nå på en koselig bobilparkering i Antwerpen. Planlegge å sykle en tur til sentrum før vi tar en ny 2-3 timers etappe mot Paris.










- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Vogelzanglaan,Antwerpen,Belgique

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar