tirsdag 30. juli 2013

Rivieraen top 5, utført

Lørdagskvelden i Antibes ble svært vellykket.
Flott sted å vandre og vi fant en kjempebra restaurant der gullbryllupsparet ble feiret. Maten (biff) var noe av det beste Heidi hadde smakt, vi hadde utsikt over havet og en meget vellykket kveld. Gaven fra barn, svigerbarn og barnebarn falt i smak.... Ny reise til Gdansk i august :-)
Søndagen tok vi inn i landet og fikk med oss Mougins, Grasse og Gourdon, som ligger kun 10-15 km fra hverandre.
Flotte opplevelser og unike byer hver med sitt særpreg.
















Mandagen startet med et forrykende uvær ca 06:30 på morgenen. Markisen ble fylt opp med vann så fort at vi ikke greide å få den inn før festene måtte gi tapt for vannet. Festet knakk inne mot bilen på ene siden. Brukte endel av formiddagen på å prøve å få nye deler, men logistikken i Frankrike var skuffende....-3 ukers leveringstid. Det betyr at markisen ikke kan brukes mer denne ferien, så får vi fikse når vi kommer hjem.






Mandag brukte vi videre til strandliv på dagen ( dette har vi selvfølgelig fått tid til de andre dagene også ). På ettermiddagen reiste vi til fjellandsbyen Eze (mellom Nice og Monaco). Her er det veldig idyllisk med trange gater, fantastisk utsikt og flott kaktushage. Vi spiste pizza før vi forlot Eze.











- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar