onsdag 7. juli 2010

New York forts.





































Tirsdag 6 juni:

Vi startet tidlig ut idag for at varmen ikke skulle ha fått helt taket, men dagen idag var nok rekordvarm. Vi har hatt ca 40 grader idag, og det er hett i storbyen. Etter hva vi forstår på de innfødte så er det rekordvarmt disse dagene. Vi hoppet på turistbussen igjen og satte kursen sørover. Vi hoppet av i Financial District og fikk sett Ground Zero på nært hold. De holder nå på å bygge nye bygninger som bildene viser.

Vi gikk videre ned Wall Street og børsen, før vi kom ned til ferjeterminalen for ferja til Staten Island. Dette er en gratis ferje som går forbi Frihets-statuen, som vel er obligatorisk når man er i NY.

Etter dette rakk jentene litt shopping i SOHO, mens mannen var nede ved Pir 40, der han visste at det var en kajakk-butikk.

Etter en hvil og dusj på hotellet, gikk vi ned til Times Square og hadde middag på Planet Hollywood. Herlig mat, og Kristiane likte seg blandt alle effektene.

På veien ned var vi forresten innom en gitrarbutikk og handlet en Whammy-pedal til Simen, som visstnok skulle være halv pris her borte.
OBS: Det går unna her..... Må vel få med at Bjørn Erik var en kveldstur alene på "Top of the Rock". Toppen av Rockefeller centre. Legger ved noen bilder fra dette også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar