lørdag 19. juni 2010

San Francisco









Torsdag 17 juni:



Vi ankom San Francisco på kvelden onsdag og fikk Golden Gate og byens Skyline med full belysning,.... nydelig!!



San Francisco viste seg som en trivelig by å være turist i. Veldig spesielt med de bratte gatene, som vi har sett mange ganger på film. Og sangen ble til virklighet, mange rare folk og dyr, kan vi treffe der! Vi våkner fortsatt tidlig ( spesielt Bjørn Erik), og startet med frokost like ved hotellet. Var klar for å innta byen før kl 9.


Butikkene åpnet kl 10, så vi benyttet tiden til å ta en tur med de berømte cable cars.




Disse tok oss ned til sjøen og "Fisherman's Wharf". Vi gikk til Pier 39 og tok en kikk på sjøløvene som lå og dovnet seg i sola. Vi nøyde oss med å se på det gamle fengselet "Alcatraz" fra landsiden.




Videre utover dagen ble det noen timer med shopping. Kortet gikk bl.a. varmt på Levis-butikken med 50% på allerede lave priser. Dette var spesielt vi jenter fornøyde med:) Vi fikk rett og slett ikke tid til å gå innenfor dørene på de store handlesentrene, så det har vi tilgode:) På kvelden tok vi en kjøretur over verdens nest største hengebro; den kjente "Golden Gate Brigde". Over på den andre sida var det fin utsikt over brua, Alcatraz og selve brua. <>




Selv om vi godt kunne tenkt å tilbrakt flere dager i San Fransisco, kjørte vi videre sørover langs Highway 1 fredag morgen. Da håper vi at temperaturen stiger litt. I S F har det vært vind og under 20 gr., så nå lengter vi etter skikkelig sommervarme!





1 kommentar:

  1. Hei!

    Imponert over alt dere rakk i San Fransisco på en dag!! Dere har mye flott i vente nedover Highway 1, men varmen må dere nok vente med til dere nærmer dere LA ;)

    Ken

    SvarSlett