søndag 20. juni 2010

Los Angeles



















Lørdag 19. juni:







Takk for koselige kommentarer! Tenker stadig på dere der hjemme:) Også i dag startet vi tidlig på kjøreetappen. Vi er fremdeles tidlig våkne pga. tidsforskjellen, spesielt Bjørn Erik som trenger minst søvn. For å ikke vekke oss jenter pleier han å ta med seg pc-en ned i lobbyen på hotellet. I dagtidlig da Kristiane og jeg våknet, satt han på badet med pc-en i fanget.......det er jo ingen lobby på motellene! I dag har vi også kjørt en del mil, fra Santa Maria til Los Angeles. Den første stoppen hadde vi allerede etter 6 mil i den danske byen Solvang. Det var veldig spesielt, koselig, fredelig og nesten heimslig å vandre rundt i disse koselige gatene med dansk stil på bygningene. Vi var bl.a. innom en julebutikk der de selger julepynt ol. året rundt. Og så måtte vi jo innom et dansk bakeri å spise gjærbakst og danske wienerbrød. Det smakte deilig! Vi Egelendinger liker jo denslags..... :) Men de amerikanske kakene er nok best for øyet!

Deretter gikk turen videre til Santa Barbara Beach. Det var ei langstrakt badestrand med lang Pir ut i sjøen. På enden av piren var det parkeringsplass og flere restauranter. Vi lå på stranda og solte oss ei stund, men temparaturen i sjøen fristet oss ikke til bading. Så satte vi kursen mot L A. Det var en enorm trafikk og 5 felts vei i hver retning inn mot byen. Kanskje ikke så rart når det bor ca 8 millioner mennesker her! Jo nærmere vi kom byen, jo mer steg temperaturen. Så nå er det deilig sommertemp. her med ca 25-30gr. og skyfri himmel:) Vi var godt fornøyde med motell 6, og har tatt inn der for denne natten også.

Imorgen er det formiddagsmøte i Crystal Cathedral, med bl. a. Guy Penrod.... (Hvis noen ser Svein Harry, spør om vi skal hilse)

Øverste bilde viser en bryllupsbil utenfor kirken da vi var bortom lørdag.







1 kommentar:

  1. Det ser ut som dere har det alle tiders og har alt får dere opplevelser for livet. Pass nå på at dere ikke sliter ut de englene som er med og passer på dere. Vi har nettopp feiret dagen sammen med fam. Linda og Rune i solen ute på altanen. God tur videre og kos dere mye.

    SvarSlett