fredag 18. juni 2010

California here we come

Ondag 16 juni:
Idag hadde vi transport etappe til San Francisco, California.
Denne begynte littmer spennende enn vi likte.....
Vi hadde ryddet behørig ut av hotell-rommet og sjekket skap og skuffet for gjenglemte eiendeler. Vi satt i bussen til flyplassen, og reiselederen får plutselig kuldegysninger nedover ryggen da han oppdager at passene, og Heidi's lommebok ligger igjen i safen på hotellrommet.
Vi har relativt god tid, men ikke nok til å reise tilbake til hotellet. Reiselederen ringer hotellet, som får opp safen og sender sakene med en taxi til flyplassen.
Ord for dagen på morgenen var om å vandre i tro. Vi sender noen bønner om at dette skal gå godt og prover å holde motet og troen oppe.
Jeg har avtalt å treffe taxi'en utenfor inngangen til Virgin America og 15 min etter ankomst til flyplassen treffer jeg takknemlig en taxi med pass og lommebok. At utgiftene ble $80,- i frakt overskygges av gleden over å se passene igjen.

Satser på at dette var tabbekvoten for denne turen....

Kommer tilbake med rapport fra San Francisco snart....

3 kommentarer:

  1. Hørtes stressende ut ja. Håper dere fortsetter turen uten slike hendelser. Kos dere. Vi reiser på Hyttetur til Spangereid med Nina og Oddvar + Lena og Vidar. På søndag kommer det et par og ser på båten våres. Mulig vi bytter.....

    SvarSlett
  2. oi oi godt det ordnet seg... her blåser det stikker og strå idag. I morgen skal vi på dugnad til onkel på Sandnes. PS du må stramme opp reiselederen ;-)

    SvarSlett
  3. Gøy å høre fra deres tur.Regner med at det var nervepirrende i dag men godt å ha en god reiseleder som er klartenkt og kan ordne opp.Og med en reiseleder ovan der er det jo kjempebra.
    Kunne blitt et nytt kapittel i boka,Heidi.Ha ha
    Ha en fortsatt god ferie.

    SvarSlett